Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σέρρες: «Προσωρινή κλειστή» δομή αλλοδαπών μετατράπηκε «εν μία νυκτί» σε «μόνιμη & ανοικτή» -Έξαλλοι οι κάτοικοι

Σέρρες: «Προσωρινή κλειστή» δομή αλλοδαπών μετατράπηκε «εν μία νυκτί» σε «μόνιμη & ανοικτή» -Έξαλλοι οι κάτοικοι

Ένα ανησυχητικό φαινόμενο σημειώθηκε στις Σέρρες, όπου η δομή στην τοποθεσία Κλειδί Σιντίκης μετατράπηκε «εν μία νυκτί» από «κλειστή» σε «ανοικτή, κάτι που έκανε έξαλλους τους κατοίκους καθώς βλέπουν μία νέα Μόρια στην περιοχή τους.

Αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί πως θα πρόκειται για «Δομή Κλειστού Τύπου», μετά τον πρώτο μήνα λειτουργίας μετατράπηκε σε «Ανοιχτού Τύπου» υπό την επίβλεψη του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης. Η εξέλιξη αυτή προκαλεί έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, καθώς και εντάσεις στο Δ.Σ. Σιντικής.

Το πρωί της Δευτέρας, οι επικεφαλής των τριών παρατάξεων της μείζονος αντιπολίτευσης, κ.κ. Ζήσης Λούγγος, Όλγα Φυταγκουρίδου και Ιωσήφ Παναγιωτίδης, επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Φώτη Δομουχτσίδη, προκειμένου να τον καλέσουν να παραιτηθούν από κοινού, ώστε ν’ ασκηθεί πίεση προς το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Τόσο ο δήμαρχος όσο και οι επικεφαλής των παρατάξεων της μείζονος αντιπολίτευσης, είχαν δεσμευτεί δημόσια τον περασμένο Μάρτιο, πως θα παραιτηθούν από τις θέσεις τους εάν η Δομή Μεταναστών στο Κλειδί, συνεχίσει να λειτουργεί παραπάνω από έναν μήνα, όπως φέρεται να τους είχε υποσχεθεί ο γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής Μάνος Λογοθέτης, όταν επισκέφθηκε την περιοχή.

Ωστόσο ο δήμαρχος Σιντικής, που απουσίαζε από το γραφείο του, ενημέρωσε την αντιπολίτευση πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί, ζητώντας τους να το πράξουν οι ίδιοι εάν το επιθυμούν. Η κίνηση αυτή, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και αποδοκιμασίες από κατοίκους της περιοχής, που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το δημαρχείο, στο Σιδηρόκαστρο
πηγη : https://www.pronews.gr 

Άποψη μπλόγκερ: 

Κατά την διάρκεια των αντισυνταγματικών μέτρων της υποτιθέμενης "πανδημίας" και ενώ οι Έλληνες ήτανε φυλακισμένοι η κυβέρνηση με τους συνεργάτες της τις γνωστές άγνωστες ΜΚΟ εκτελούσαν το σχέδιο της επίκοισης και της αλλοίωσης πληθυσμού διασπέρνωντας νύχτα τους λάθρο εισβολείς σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος. Γιατί νύχτα και κρυφά? Για να μην υπάρχουν αντιδράσεις από τους αγανακτισμένους πολίτες. Τελικά όσο αφορά την χώρας μας με τους 150 (?) θανάτους υποτίθεται απο τον κορωνοϊό αποδεικνύεται πως τα περιοριστικά μέτρα αποσκοπούσαν ακριβώς σε αυτές τις κινήσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη που για ακόμη μία φορά κάνει τα αντίθετα απο αυτά που υποσχέθηκε.

το θέμα είναι ότι απογορεύεται πια να τα ξεχάσουμε όλα αυτά. Αλλάξαν κυβερνήσεις και κυβερνώντες και υποσχέθηκαν όλοι αλλά δεν έπραξαν αυτά που υποσχέθηκαν. Κλέψανε την ψήφο σου, σε κορόιδεψαν. Το αποτέλεσμα το βλέπεις Έλληνα πολίτη? Το σχέδιο της αποίκισης της Ελλάδος προχωράει κανονικά ανεξάρτητα ποιος είναι στην κυβέρνηση. Ο ένας έφερε μνημόνια  για φτωχοποιήσει τους ¨Ελληνες, ο άλλος άνοιξε τα σύνορα για να μπουν οι ορδές και ξεπούλησε τα πάντα για εκταό χρόνια και ο τελευταίος θα "τρέξει" την ενσωμάτωση και αφομοίωση των ανθρώπων αυτών στην Ελληνική κοινωνία. 

Θα τους δωθεί γη και ύδωρ προκειμένου να αυξάνονται ώστε να υπερκεράσουν τους Έλληνες και να μετατρέψουν την χώρα σε ενα μουσουλμανικό προτεκτοράτο. 

Τις τελευταίες μέρες έχουμε δει να γίνονται θρασύτατες επιθέσεις αλλοδαπων σε Ελλήνες και οι τελευταίοι να μην μπορουν να αμυνθούν διότι εαν υπερασπιστούν με οποιοδήποτε τρόπο την περιουσία τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις Ελληνικές Αρχές (?).  Στην Θήβα οι τοπικοί εκλεγμένοι και η αστυνομία σηκώσανε τα χέρια ψηλά και "παραδοθήκανε" σε μια ομάδα μεταναστών οπλισμένων με χατζάρες να επιτίθονται θρασύτατα σε Έλληνες πολίτες. 

  Επαναλαμβάνω. Θυμηθείτε όποιος και να κυβερνάει το σχέδιο προχωράει κανονικά


.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.